Način delovanja centralnega sesalnega sistema

Beam centralni sesalni sistem je sestavljen iz posebnih PVC cevi prevlečenih z antistatičnim premazom, ki so vgrajene v vaše zidove, ter po katerih potuje posesani zrak s smetmi.

S pomočjo sesalnega kompleta, ki ga najprej priklopite v eno izmed vtičnic posesate umazanijo, ki nato nadaljuje pot po zgoraj omenjenih ceveh do sesalne enote. Smeti ostanejo v rezervoarju za umazanijo, najmanjše delce do 3 mikrona zadrži samočistilni filter, ki očisti posesani zrak do 98%, ostala 2% delcev pa zapusti vašo hišo skozi izpušno cev, ki je napeljana iz vaše hiše. Tako posesate iz hiše 100% umazanije, tudi najmanjše delce (npr. iztrebke pršic).

Samo delovanje centralnega sesalnega sistema je praktično neslišno, centralni sesalni sistem ima izredno dolgo življenjsko dobo, kar potrjuje tudi garancija, vaš dom pa je po čiščenju čist kot še nikoli. Več o samem sesalnem sistemu in njegovih komponentah si lahko preberete pod zavihkom Beam sistem, o prednostih centralnega sesalnega sistema Beam Electrolux pa pod zavihkom Beam Prednosti.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sesanje  s centralnim sesalnim sistemom