Trajnost centralnega sesalnega sistema

Beam Electrolux centralne sesalne enote so narejene, tako da so kos tudi največjim preizkušnjam - tudi preizkušnji časa.

Moderni videz je le ena izmed prednosti centralnega sesalnega sistema Beam Electrolux. Sestavljen je namreč iz izredno kvalitetnih materialov, ki so bili izbrani za dolgotrajno (kar dokazuje tudi garancija), ter optimalno delovanje centralnega sesalnega sistema in vsebuje najnaprednejšo industrijsko tehnologijo.

Sesalna enota je namreč opremljena s pametnim nadzornim modulom, ki uravnava in nadzoruje vstopno napetost in hitrost motorja. Ohišje sesalne enote je narejeno iz čvrstega metala, ter prebarvano praškastim premazom, ki preprečuje rjavenje in nastanek prask. Rezervoar za umazanijo je narejen iz kvalitetne trde plastike, ter premazan z antimikrobnim sredstvom, ki preprečuje razvoj bakterij in mikroorganizmov v razervoarju. Vse te napredne lastnosti, ki odlikujejo sesalno enoto Beam Electrolux, ji zagotavljajo naziv moderne, inovativne naprave za vsakodnevno uporabo.

 
Trajnost