Zdravo bivanje s centralnim sesalnim sistemom Beam

Klinična raziskava Fakultete Davis, Univerze v Kaliforniji (UC - University of California), je pokazala, da Beam Electroluxov centralni sesalni sistem zmanjšuje alergijske simptome.

Odstotek izboljšanja
Odstotek izboljšanja: Nosne 47%, Ne-nosne 48%, Očesne 48%, Spalne 48%

Raziskava je odkrila novo sredstvo za alergike, ki ni zdravilo: centralni sesalni sistem Beam Electrolux. Klinična raziskava na Fakulteti Davis, Univerze v Kaliforniji je namreč pokazala, da uporaba izjemnega centralnega sesalnega sistema Beam Electrolux očitno zmanjša alergijske simptome pri ljudeh, ki trpijo za alergijami.

Raziskava

Notranja onesnaženost zraka, je po navedbi zdravnikov specialistov, največja nevarnost za njihove paciente alergike. Centralni sesalni sistem je priporočljiv za sesanje v bivalnih prostorih, saj se posesani zrak ne vrne v zrak bivalnega prostora, ampak ga zapusti. Cilj raziskovalcev na Fakulteti Davis v Kaliforniji je bil to trditev dokazati, ter ugotoviti v kolikšni meri centralni sesalni sistem pripomore k lajšanju alergijskih simptomov.

Rezultati raziskave

Za razliko od klasičnih sesalnikov, ki izpihujejo zrak z mikrodelci nazaj v bivalni prostor in s tem hkrati dvigujejo še neposesan prah, Beam Electroluxov centralni sesalni sistem odstrani iz vašega doma 100% prahu, rastlinskega prahu, živalskega prhljaja, pršic in drugih alergenih snovi in je tako veliko učinkovitejši pri zmanjševanju alergijskih simptomov, kot klasični sesalniki.

Rezultati raziskave so bili objavljeni v članku z naslovom: "The Influence of a Central Vacuum System on Quality of Life in Patients with House Dust-Associated Allergic Rhinitis", ki je bil objavljen v "Journal of Ivestigation Allergology and Clinic Immunology". Raziskavo sta vodila Stanley M. Naguwa, M.D. in M. Eric Gershwin, M.D., oba specijalista iz oddelka za revmatologijo, alergije in klinično imunologijo Univerze v Kaliforniji na Fakulteti medicine Davis, Davis, CA, USA. Rezultati ispitivanja su objavljeni u članku pod naslovom "The Influence of a Central Vacuum System on Quality of Life in Patients with House Dust-Associated Allergic Rhinitis", koji se pojavio u časopisu "Journal of Ivestigation Allergology and Clinic Immunology". Istraživanje je vodio dr. Stanley M.Naguwa i dr. Eric Gershwin, obojica iz odjeljenja za reumatologiju, alergiju i kliničku imunologiju, Sveučilišta u Kaliforniji, Davis School of Medicine, Davis, Ca. USA.

›› Preberite celotno raziskavo ENGpdf

 
Zdravo bivanje s centralnim sesalnim sistemom Beam
Za razliko od klasičnih
sesalnikov, ki izpihujejo
zrak z mikro delci
nazaj v bivalni prostor,
centralni sesalni sistem
Beam odstrani 100%
pršič, njihovih
iztrebkov in drugih
alergenih snovi iz
vaših
bivalnih prostorov.